Er du blevet sat til at stå for vennens polterabend? Det kan være svært at finde på aktiviteter til dagen, som netop passer til din ven. Der er dog rig mulighed for at vælge blandt mange forskellige aktiviteter, der både kan rykke nogle grænser og ryste jer sammen. I sidste ende er det vigtigste, at I får en sjov og ikke mindst mindeværdig dag. Her får du fire gode bud på aktiviteter, som I kan lave til polterabend.

mystik

Gåder og mystik i Escape Room 

Escape Room er en oplevelse, der virkelig sætter hjernen på arbejde. I bliver lukket ind i et rum, og derefter har I 60 minutter til at løse forskellige gåder og finde nøglen til døren. Det er altså vigtigt, at I samarbejder, så I hurtigst muligt slipper ud af rummet. Gruppen skal deles ind i mindre grupper af 4-6 personer. De forskellige grupper kan så dyste imod hinanden, og her handler det om at få den bedste tid. Det kan være en god idé at blande grupperne, så alle lærer nogle nye at kende.  

En aktivitet som Escape Room vil passe perfekt til et polterabend. De små grupper bliver tvunget til at samarbejde, og dermed kan I lære hinanden bedre at kende. Når I mødes til brylluppet, er der allerede mange gode samtaleemner. Desuden er et Escape Room ligesom at træde ind i en helt anden verden. Det kan altså være med til at give en sjov og mindeværdig oplevelse.   

Go kart med fart

Hvis den kommende brud eller brudgom er til fart over feltet og sus i maven, så kunne go kart være en god aktivitet. Her er det muligt at booke grand prix, hvor I kan køre om kap med hinanden. Der er lagt op til fart og adrenalin i kroppen, når I kører for en første plads. Det er som oftest muligt at booke forskellige pakker, alt efter hvor mange omgange I skal køre. I kan altså tilkøbe pakker, hvor I kan køre flere placeringsrunder. 

Når finalen er kørt, er det tid til at kåre 1.-, 2.- og 3. pladsen. Her kan de tre bedste rigtig stille sig op til et sejrsbillede, som kan forevige den mindeværdige dag. 

Klatring – den aktive 

Er den kommende brud eller brudgom vild med højder og aktive oplevelser? Så kan det være, at klatreparken er den rette aktivitet. Der findes forskellige klatreparker, som fungerer ligesom en stor tarzanbane. Den eneste forskel er, at aktiviteterne foregår højere oppe i luften. I får en sele på, så I er sikrede, når I kravler rundt på forhindringerne. 

Det kan også være, at den kommende brud eller brudgom bryder nogle grænser ved at kaste sig ud i aktiviteterne langt over jorden. Klatreaktiviteten er altså både aktiv, men den kan også være med til at bryde grænser.    

glade venner

Øl-, vin- og drinkssmagning 

Sådan en speciel dag som en polterabend skal være sjov og hyggelig. I kan derfor tage den kommende brud eller brudgom med på en øl-, vin- og drinkssmagning. I har mulighed for at smage på kvalitetsalkohol, der bliver præsenteret i professionelle omgivelser. Samtidig kan I få en hyggelig oplevelse sammen, og I kan lære mere om de forskellige øl, vin og drinks.

Det er vigtigt at den kommende brud eller brudgom er i fokus, når du planlægger den helt perfekte polterabend. Det skal være en sjov og mindeværdig oplevelse, som I sent glemmer.