Et ophold i et sommerhus er ofte en fantastisk oplevelse.At være sammen med venner eller familie et sted, hvor alle kan slappe af og være sig selv kan noget helt særligt, og så kan det skabe et helt unik sammenhold mellem deltagerne på turen

Ægte hygge

Det er vel indbegrebet af ægte hygge. At leje et sommerhus og tage afsted sammen med mennesker som man elsker at være sammen med. Det er en god mulighed for at slappe af, og få nogle hyggelige timer. Så gælder det blot om at finde det rette område, og det rette hus til jeres sommerhustur. Leder du efter et sommerhus til at leje så kig her.

Det danske sommerland er noget særlig

Danmark kan være et koldt sted. Specielt udenfor sommersæsonen. Men sommeren kan været helt fantastisk og rigtig varm. Så er det bare om at finde et sommerhus og opholde dig i. Og der er rigtig mange forskellige områder i Danmark, der er attraktivt at opholde sig i.

Odsherred på Sjælland

Odsherred i det nordvestlige Sjælland er blandt de mest attraktive og populære områder at leje sommerhus i. Det er generelt meget børnevenligt i området med specielt strandene i Sejerø bugt og Nekselø bugt, der er meget lavvandet, og et sted, hvor børnene roligt kan lege. Og så findes der virkelig mange lækre sommerhuse, som man kun kan få et behageligt ophold i.

Fanø er populært

Fanø er en langstakt ud fra Esbjerg i selve Vadehavet. Det har historisk været en ø præget af søfart. Nu er det primært turisme, der er levevejen på Fanø. Heriblandt flere rigtig lækre sommerhusområder, hvor der kommer rigtig mange både tyske og danske turister. Og vil du ikke være på selve Fanø, kan du tage til Blåvand eller Henne Strand, der er lige nord for øen.

Samsø er lækker

En anden populær dansk ø, når det gælder muligheden for at leje sommerhus er Samsø. Midt i Kattegat ligger den smukke og hyggelig ø, hvor rigtig mange danskere ynder at holde ferie. Der er virkelig mulighed for at finde hyggelige sommerhuse, hvor der er plads til at nyde hinanden og opholdet på Samsø.

Mange turister

Et sted hvor der kommer mange turister fra ind- og udland er Marienlyst på Falster. Her er antallet af sommerhuse enormt, stranden er lækker og byen er hyggelig og med gode restauranter. Men der er rigtig mange andre steder i Danmark, hvor du kan leje et lækret sommerhus.