Det er ikke utraditionelt, at man føler, at man har en travl hverdag, for man har så mange ting, man skal nå. Jobbet skal passes, man skal sidde i de lange køer på motorvejen både på vej til og fra arbejde, ungerne skal hentes, mad skal handles, laves og ryddes op… boligen skal også rengøres, tøjet skal vaskes – der er rigtig mange pligter. 

I midten af de mange pligter vil man også gerne hygge sig med familien; spille et spil, se en film eller læse en bog. Problemet er, at man jo også gerne vil holde sig opdateret på alt det politiske, og det kan være svært med alt det andet man har på sin to-do-liste. 

Se her hvordan du udnytter din tid bedst muligt og får udvidet din politiske horisont.

 Kalenderapp

 

Få styr på din tid med nogle gode apps

 

Når man siger at tid er penge, så er det fordi du kan bruge din tid mere økonomisk korrekt. Ved at skemalægge din hverdag oprindeligt som den er, vil du hurtigt opdage, at der er nogle mærkelige sorte huller, som du kan bruge på noget mere fornuftigt. Med flere apps, hvormed du indsætter dine planer og gøremål for dagen, så er det nemmere for dig at se, hvilke opgaver du vil kunne gøre samtidig. 

Skal du for eksempel handle så kan du finde en app der både viser dig hvilke ting der er på tilbud, og som samtidig giver dig mulighed for at smide det på en indbygget indkøbsliste. Det tager ingen tid men du har pludselig både fået kigget tilbudsaviserne igennem og lavet indkøbsliste. Gennem en så simpel metode har du allerede mere tid til dig selv, og den tid kan du bruge på at få dit ønskede overblik. 

Avislæsning

 

Brug din nyfundne tid fornuftigt

 

Den bedste måde hvormed du så kan udnytte tiden til at skabe dig et opdateret politisk overblik, er ved at vide hvor du skal tage hen. I disse digitale tider kan de sociale medier allerede gavne meget – eftersom du her både kan følge de kandidater og partier, som du føler en vis enighed med, du kan følge nyhedssiderne og hente nogle apps, som giver dig et lille pling i ny og næ, når den har en opdatering den mener falder i din smag. 

Det er gennem disse simple metoder, at du får mere tid til både at sidde og læse avisen en sen eftermiddag med en kop kaffe, tage et smut forbi frisøren og demonstrerer din massive politiske viden, eller hvad der nu end falder i din smag. 

Udover at du kan udvise din overlegne viden om samfundssituationen, så vil du også få en personlig gevinst, da mere tid kan medføre mindre stress, og dermed en sundere hverdag.