Der er ingen bedre måde at forkæle dig selv end at give dig selv en luksuriøs gelemanicure. En lille smule farve på dine negle kan give dig det selvtillidsboost, der skal til for at klare dig i din politiske karriere. Til forskel for en smart frisure, som skal vedligeholdes hver dag, kan en virkelig solid gele manicure vare i op til fire uger, hvis du spiller dine kort rigtigt. Men før du tager ind og får gele negle Roskilde eller lignende, bør du vide, hvad det indebærer. Derfor giver vi dig her en kort introduktion til gele neglenes verden.

Hvad er gelemanicure?

Gelemanicure er en tjeneste, der benytter sig af gele-baseret pudsemiddel og kræver UV- eller LED-lys til at hærde pudsemidlet og rigtigt fastlåse det til dine negle. Pudsemiddel bestående af gele er mere holdbart end alment pudsemiddel, for mens det almene typisk begynder at pille af efter to til tre dage, forbliver det gele-baserede der i ugevis.

Det kan godt være, at det ser ud som standard manicure, men de ekstra fordele er, at det varer længere og er mere robust. Desuden er det vidunderlige ved gelemanicure, at hvem som helst kan få det, uanset om dine negle er korte eller lange.

Hvordan afviger det fra akrylmanicure?

Akrylmanicure er lavet af pulver dyppet i opløsningsmiddel, så de kunne nærmest ikke være mere forskellige. Det bruges typisk til at forlænge den naturlige negl eller fungere som et stærkere øverste lag. Farverne er desuden mindre varierede.

fingre

Hvor lang tid holder gelemanicure?

Som sagt kan det holde i ugevis. Hvis du behandler det ordentligt med almen selvpleje som neglebåndsolie og håndcreme kan det holde i op til to uger. Er du derimod fortrinligt forsigtig, kan det holde i op til fire uger.

Har du masser af begivenheder i nærmeste fremtid, såsom aktivistmøder, bryllupper, arbejdsinterviews eller lignende, kan en gelemanicure virkelig spare dig tid.

Skader gelemanicure dine negle?

Slet ikke hvis det er blevet gjort professionelt. En almen misforståelse er, at gelemanicure skader dine negle, når det i virkeligheden er fjernelsesprocessen, der kan være mest skadende. Undlad at pille det af selv til trods for, hvor tillokkende det kan være.

Er UV-lyset farligt?

Som sagt indgår UV-lys i nogle saloners processer og rigtigt nok er det ikke det mest ideelle at blive udsat for. Heldigvis har der været gevaldige forbedringer inden for teknologien involveret, sådan at LED-lyset er mindst lige så godt, men uden de skadelige virkninger.