Vores planet er som bekendt i farezonen for at overophede i den nærmeste fremtid – også kaldet for global opvarmning. Og selvom industrien bærer en rigtig stor del af skylden for tingenes nuværende tilstand, så er der dog alligevel meget man selv kan gøre som privatperson for at formindske det globale CO2-udslip. Hvis du bor i en af landets større byer, så bør du læse videre her. For lige her får du nemlig 2 gode tips til at formindske dit personlige CO2-udslip. Se her!

Pendling og transport

Skift bilen ud med en elcykel

De danske biler er en af de største private kilder til den globale opvarmning. Hvis du f.eks. bor i København, Aarhus, Odense eller Aalborg, så findes der faktisk et rigtigt godt redskab til at udlede færre giftstoffer i atmosfæren uden at gå på kompromis med komforten.  Her tænkes der selvfølgelig på de populære elcykler, som du måske allerede har set på de sociale medier

Elcykler er nemlig en særdeles effektiv måde at komme fra a til b på, og er den perfekte kombination af miljøvenlighed, komfort og motion. og heldigvis findes der et bredt udvalg af gode elcykler til både dig selv og resten af din familie. Hvis du f.eks. har børn, så kan du til en fornuftig pris finde en el ladcykel til at transportere både børnene og indkøbsvarerne  uden at du behøver at brække ryggen. Hvis du er i tvivl om hvilken elcykel der passer bedst til dine behov, så er det blot med at undersøge markedet på nettet, og vurdere de forskellige fordele ved en ladcykel vs. el ladcykel.

 Elcykler og motion

Brug offentlig transport

Hvis du på nuværende tidspunkt stadig har brug for lidt tid til at spare lidt op til din elcykel, så kan du i mellemtiden vælge at skrotte bilen og bruge de offentlige transportmidler i din by. Danmark er nemlig rigtigt godt dækket ind, når det kommer til transportmuligheder i de større byer. Hop f.eks. på Metroen, S-toget, bybusserne eller måske blot regionaltogene for at komme til og fra arbejdet. Det er ikke mindst en økonomisk form for transport; den er også god ved planeten.