I dag er det de færreste, som ser sig undtaget for at leve et travlt liv med rigeligt på paletten, ofte inkluderende et tidskrævende job. Alligevel virker det som at der aldrig helt er penge nok. Når man har så travlt, er det dog nemt at komme til at glemme hverdagens små glæder – eller at få råd til dem, når økonomien er godt og grundigt presset. 

Prioritér, prioritér, prioritér

At få råd til hverdagens små glæder burde ikke være en stor udfordring. Alligevel er der mange som finder det svært at finde tiden og pengene til at sætte pris på de små ting. Hvad kunne en sådan ting være? For eksempel kunne det være at tage en god gang take-away med hjem til aftensmad, en spontan tur i tivoli eller et par hyggelige timer tilbragt i byens shoppe-gader. 

Ofte vil man opdage, at der nemt faktisk godt kan skaffes penge til disse små glæder i hverdagen, selvom det måske ikke umiddelbart ser sådan ud. Hvordan det? Det handler udelukkende om prioritering! Er du nemlig ligesom de fleste mennesker, vil du helt sikkert kunne finde en del penge i budgettet som nemt kan frigøres. 

Ved at kigge sit budget igennem og derefter slette poster, som er unødvendige, overvurderede eller slet ikke bliver brugt, vil du helt sikkert kunne finde nogle penge hver måned. Disse penge kan i stedet gå på at indføre mere spontanitet i livet – altså at nyde de små glæder som opstår i hverdagen!

Glade venner

Skab en ekstra indtjening

En anden måde hvorpå du vil kunne få råd til flere glæder i hverdagen, er ved at skabe en ekstra indtjening. Det kan gøres på mange måder, men fælles for dem alle er, at du for relativt få penge vil kunne få meget mere glæde ind i hverdagen.

Ekstra indtjening kan komme fra at tage flere timer på jobbet, få et bijob eller ved at bede om en lønforhøjelse. Det kan også være at du opdager der er mange ting derhjemme, som bare ligger og fylder. Hvorfor ikke sælge disse ting videre, så andre kan få glæde af dem, og du i stedet kan få lidt ekstra penge i hænderne?

Ja, der er faktisk mange forskellige måder hvorpå det er muligt at skabe en ekstra indtjening. Ved at gøre brug af en af de faktisk mange muligheder som findes for at tjene lidt ekstra, vil du hurtigt opdage hvordan du får ekstra penge i hverdagen – og derved mulighed for at udnytte de små glæder. 

Har du brug for ekstra penge til en større ting, kan et Kviklån dog være det, som du søger efter. Det er nemlig en god måde hvorpå man hurtigt kan få råd til det, som man lige står og mangler.


Artiklen er udtryk for skribents holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.