Det er ikke en dårlig ide at gøre sig overvejelser om at leje en elscooter, således at du kan få tankerne lidt væk, mens du laver SEO. 

Hvis du laver SEO eller skal få lavet lokal SEO, kan du passende leje en elscooter og køre lidt rundt. Det er godt for dig, for det gør, at du får tankerne ledt hen mod noget andet. Den slags skal ikke undervurderes. Heller ikke i den kreative proces. Det behøver for så vidt ikke at være en elscooter, det kan også være en kabine scooter, som bliver mere og mere populær, som tiden går. Det føles rart for folk at køre i en minibil, de anser som hyggelig og hjemmelig. 

Computer

Derfor skal du køre elscooter eller kabine scooter

Der er mange grunde til, at det kan være forfriskende at køre elscooter eller kabine scooter, mens du arbejder, eller efter du har arbejdet. Vi vil her komme ind på nogle af de mange årsager til, at det er en god ide. 

1: Tænk på noget andet

Det er ikke altid den smarteste ide at sidde og tænke over arbejdet hele tiden. Det er godt at komme lidt væk og tænke på noget andet. Det kan være hvad som helst. Det at køre i en elscooter eller kabine scooter gør, at du kommer til at være i dig selv og være fokuseret på noget, der ikke har med arbejdet at gøre. Det kan ofte være rigtig rart. Det er en rar følelse at tænke på noget andet, da det gør, at du ikke hele tiden skal være fokuseret på noget andet. Det er vigtigt, at du lægger fokus på det helt rigtige, når tiden er til det. Det er ikke altid sådan, at tiden er inde til, at du sidder og arbejder. Der skal også være et mindre pusterum. Det kan du få, hvis du vælger at køre en elscooter eller en kabinescooter, når du føler, at det er dét, du skal gøre. 

2: Styrk den kreative proces

Den kreative proces bliver styrket markant af, at du tænker på noget andet. Det var faktisk sådan, Picasso var allermest kreativ. Når han ikke fokuserede på at komme med ideer til sin nye kunst, opstod det lige pludselig. Han tog ofte bad for at blive mere kreativ, og det gjorde, at han opnåede så mange store resultater. Når han stod der i badet, kom der ideer til ham, som intuitivt kom til ham. Det var ideer og en kreativitet, som han brugte til perfektion for at skabe resultater. Det samme kan ske, når du kører i elscooter eller kabine scooter. Det er ikke utænkeligt, at du får en masse gode ideer, mens du nyder køreturen. Det er ikke noget, som du skal undervurdere, selvom det måske kan lyde lidt påfaldende og underligt og tilmed utænkeligt. 

3: Forkæl dig selv

Det at tage en dejlig og hyggelig køretur er noget, der kun kan styrke din dag. Dit nu. Det er ikke noget, du skal tage for givet, at du bare kan tage ud at køre en tur. Det kan du, når du har en elscooter eller en kabine scooter. 

Der er mange grunde til, at det at tage en køretur er noget, der kan gavne dig på flere måder.

Skateboard