Mangler du også et fantastisk sæt tøj til denne vinter? Og må det sæt rigtig gerne være så moderigtigt som muligt? Læs med her, hvor du bliver guidet igennem, vinteren 2021s bedste modefund og modetips. Så selvom du bruger endnu længere tid hjemme, og måske ikke ser så mange mennesker dagligt, skal du ikke snydes for at se godt ud, når du endelig ser mennesker. 

Måske er din motivation til at gøre dig i stand endda blevet større, hvilket er en fantastisk mulighed for blot at gøre endnu mere ud af dig selv, når du så endelig skal være sammen med nogle få mennesker eller være til møder over internettet derhjemme. Derfor får du her modetips. Eller find flere tips på inspirationskilde.dk.

bæredygtighed

Bæredygtig mode er et hit

For det første ser vi, at bæredygtig mode er et kæmpe tema i 2021, hvor designere og forbrugere virkelig har fået øjnene op for, at moden i dag skal være lavet og blive markedsført på en måde, som ikke er forfærdelig for miljøet. 

Tendensen startede allerede i starten af 2020, hvor brandene i Australien virkelig startede denne tendens med bæredygtighed. Et modetip her er at genbruge alt, hvad du kan indenfor dit tøj. Sælg eller doner dit aflagte tøj og køb selv ind i de genbrugsbutikker, der er rundt omkring i landet. 

Mange af butikkerne er virkelig begyndt at have varer af høj kvalitet af designere, og det er endda blevet til en helt særlig ting at gå i genbrug. Hvis du så skal have noget nyt tøj, er det vigtigt, du vælger et mærke, som passer på vores planet. 

Herreskjorten til kvinder

Det bliver mere og mere populært for kvinder at bære den smukke herreskjorte. Endnu et modetips er her, at bruge den skarpe og kantede herreskjorte med noget blødt og feminint. 

En hvid herreskjorte kan se rigtig lækker ud under en ulden strikkjole med et par varme strømpebukser til vinterens møder og forretningsting. På den måde kan du både se super professionel og feminin ud på samme tid. Et modetips mere er, at herreskjorten også ser super skøn ud, når den er opknappet øverst og sat sammen med en frisk cardigan i en flot farve – for eksempel en let lyserød eller lyseblå cardigan til at gøre vinteren lidt mere spændende. 

Her kan du sætte skjorten og cardiganen sammen med en let nederdel eller et par friske jeans – alt efter om dit outfit skal se feminint eller sporty ud. 

læderjakker

Lækker i læder

Synes du også at tendensen med læder er super lækkert. Så er du heldig. Det sidste modetips er nemlig, at læder igen i denne sæson er et kæmpe hit – selvfølgelig uægte læder, så der ikke er nogle dyr, som har været med i produceringen. I år er det ikke blot det klassiske sorte læder, som fylder i modebilledet. Det er også de smukke varianter med farver, som man kan rundt omkring i butikkerne, i gadebilledet og på catwalken. Især de støvede farver af lyslilla, lyserød eller lyseblå er super fine, som et supplement til den kridhvide sne, vi forhåbentligt får noget af denne vinter.