Arbejder du ved en virksomhed, hvor det ofte er svært at finde ledige pladser på virksomhedens parkeringsområde? Så kan det være, du skal slå et slag for parkeringspolitik. Hvis området er ubemandet, er det svært at kontrollere besøgende. Ved at kontakte et parkeringsselskab, har du mulighed for at bemande området. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan tilrettelægge din parkeringspolitik. 

Arkitektur

Derfor bør du indføre parkeringspolitik

Du har sikkert oplevet et par gange, at du har svært ved at finde ledige pladser i det parkeringsområde, som faktisk tilhører din virksomhed. Det kan være uvedkommende gæster, der ikke har fået nys om, at det er et privat område. I det tilfælde kan det være svært med administration af parkeringsplads, hvis det er ubemandet. Det kræver, at der bliver holdt øje døgnets 24 timer. Før det kan lade sig gøre, bør du indføre en parkeringspolitik. 

Normalt er det kommunen, der sørger for al parkeringspolitik og trafikplanlægning. I dette tilfælde kan det blive din opgave et indføre parkeringspolitik for at få kontrol over området. Før du kan realisere din parkeringspolitik, er det vigtigt du kontakter et parkeringsselskab. Et parkeringsselskab hjælper dig med at varetage opgaven, så du blot skal angive, hvem der har adgang til området. Det kan desuden kræve, at du indtaster nummerpladerne på de biler, der har adgang til området. Du skal hverken sørge for opsætning eller etablering af systemer, gebyrer skiltning eller andet. Det er alt sammen praktiske opgaver, som parkeringsselskabet tager sig af.  

Fortov

Få uddannede parkeringsvagter

Før din parkeringspolitik kan udføres i virkeligheden, kræver det som sagt, at der er bemanding ved dit område. Når du indleder et samarbejde med et parkeringsselskab, så sørger de samtidig for, at der kommer udannede parkeringsvagter ud til dit område. De vil sørge for at håndehæve det reglement, du har sat op. På den måde kan du være sikker på, at alle overholder din parkeringspolitik. 

Udover at du på denne måde er sikker på, der altid er ledige pladser til dig og dine kollegaer, så giver det også en tryghed. Det kan nemlig indimellem være svært at vurdere, hvem de ubudne gæster kan være. Det kan være, du en dag risikerer både hærværk og tyveri. I de situationer kan et parkeringsselskab især være en stor hjælp. Vagterne sørger nemlig også for, at du kan føle dig tryg, i det øjeblik hvor du parkerer bilen. 

Mange steder får du parkeringsrådgiver, når du indgår i et samarbejde med selskabet. Rådgiveren hjælper dig med at fuldføre din parkeringspolitik og sætter en række regler for, hvordan der må parkereres i dit område. Rådgiverens hjælp gør i sidste ende, at du ender med at få de løsninger, du ønsker. Du kan for eksempel vælge COPARK parkeringsservice – en parkeringsaftale helt uden omkostninger. Det er din virksomheds regler, undtagelser og parkeringspolitik, der gælder.