Der er ingen tvivl om, at IT og elektronik kræver en vis mængde planlægning. Og den planlægning tager altså noget finesse, hvis den skal udføres rigtigt.

Men sjældent har softwareingeniører og programmører været kendt for deres evner til at strukturere og organisere i den virkelige verden. Derfor er det nogle gange nødvendigt at ty til nogle værktøjer, som kan køre hele oplevelsen lidt lettere. Hvordan? Jo det kan det du finde ud af med disse 3 smarte produkter!

Husk godt med post-its

Post-its er blevet enhver kontorarbejders allerbedste ven. De har simpelthen en evne til at få folk til at organisere sig, som man sjældent har set.

For med post-its, så bliver det let at markere, hvad der skal læses, hvordan det skal læses, og samtidig tilføje kommentarer til forskelligt materiale uden faktisk at stå at skrive og tegne på materialet.

post-it

Og post-its kommer også i et helt væld af farver og størrelser. Det er smart, fordi man lige pludseligt også kan koordinere, hvilke slags post-its, der skal bruges hvornår og hvordan. Det gør det muligt at strukturere arbejdspladsen endnu bedre end nogensinde før.

Tavler og tavlemagneter gør det hele tydeligt

Nogle gange er det simpelthen bare nødvendigt at hænge noget op i øjenhøjde, hvis det skal ses. Netop derfor er en tavle, som kan tage tavlemagneter, et rigtigt smart værktøj.

Lige med en magnettavle er der nemlig ekstra god mulighed for, at alle kan koordinere sammen. For pludseligt kan alting hænges på tavlen, og der er endda god chance for, at andre vil følge trop og selv hænge ting op. Det gør altså, at alle kan tage større ansvar for at koordinere og strukturere sammen. Vil du finde de helt rigtige tavlemagneter, så kan du finde dem på https://dk.brisingi.com/tavlemagneter.

Kasser til filer og magasiner

I den digitale verden er det ikke altid, at vi skal bruge papir. Men når det så kommer til at stykket og fysiske fakturaer, rapporter og blade skal printes og beholdes, så bliver de ikke altid opbevaret ordentligt.

At organisere disse ordentligt er vigtigt, fordi de ellers kan ligge i vejen for andre dokumenter, som ikke er blevet arkiveret endnu. Men det er muligt at finde mange forskellige billige kasser netop lavet til arkivering af filer og dokumenter. Det gør, at ingen skal falde over papirstakkene i hjørnerne eller miste dokumenter ud over kanten af skrivebordet bare fordi, at man ikke kan finde et sted til papirerne.

møde

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionel materiale.