Der er rigtig mange gode ting ved sommeren, luften og vandet bliver varmere, det bliver mere lyst så man kan sidde ude længere, sommeren er bare den perfekte tid til at side ude med venner og familie og snakke om politik. Du kan nemlig lave mange ting imens, når du sidder udenfor, så det bliver en hyggelig stund, og hvor man føler, at man virkelig udnytter denne gode sommervarme til noget godt. 

Stemningen skal selvfølgelig være helt rigtig, når du skal snakke om politik med dine nærmeste familie eller venner, for nogle kan det nemlig være et ømtåleligt emne, som de helst ikke vil snakke om. Du skal prøve at glatte situationen ud, så alle kan se at det er helt sundt og normalt at snakke om politik, og at det er god del af mange gode samtaler. Hvis du er lidt mere vovet, så kan du også prøve at snakke om politik sammen med nogle, som du måske ikke kender så godt, det kan nemlig være en god samtalestarter, og hos de rigtige mennesker vil du kunne holde den kørende i lang tid. Igen handler det bare om at læse situationen hos de folk, som du er sammen med, inden du begynder at snakke om politik. 

Hvad kan du lave af hyggelige ting i sommervarmen? 

Som tidligere sagt så er der mange hærlige ting ved sommeren, og det handler om at udnytte de lange dagen og varmen til fulde. Der er mange forskellige ting, som du kan bruge din tid på i sommeren, der er faktisk så mange, at det kan være svært at holde styr på alle de muligheder, som du har. Du vil her kunne se nogle eksempler på aktiviteter, som du kan lave, sammen med familie og venner. 

Noget som du vil kunne se mange mennesker gøre i sommeren, vil være at grille sammen med familien. Grillen står udenfor og mens en af jer står for at arbejde med grillen, kan resten af jer nyde vejret og haven, eller lave tilbehør til maden. Et tilbehør, som du vil kunne lave til grillmaden er broccolisalat, denne salat skriger sommer, og den er nem at lave, og salaten passer godt sammen med al mad, som du kan lave på grillen. Så kom ud og nyd haven, og begynd at grille og lave friske salater. 

En anden god ting, som du kan bruge det varme vejr og vand i sommeren på, er ved at tage på en kajak skovtur. At sejle i kajak er altid hyggeligt, og hvis tager det stille og roligt, så er det også en god måde at snakke til hinanden på i et andet miljø end man er vandt til. Desuden ville du kunne bringe en madkurv med dig til en skovtur på stranden. Du kunne for eksempel tage din broccolisalat med dig. 

Så kom ud og nyd alt det gode ved sommeren, nyd vandet, nyd vejret, nyd lyset, nyd alt det det gode ved sommeren, inden det igen begynder at blive koldt og vådt i løbet af efteråret. Få udnyttet de gode dage til virkelig at have nogle gode samtaler om politik sammen med dine bekendte. 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.