Hvis der er nogen, udover patienterne og de pårørende, der for alvor har lidt under corona krisen, så er det de små virksomheder. Større virksomheder har selvfølgelig også mistet profit, men de klarer sig med den store kapital, de har. 

For små virksomheder med én eller få ansatte, ser det dog anderledes ud. Mange har forsøgt at få deres kunder til at støtte sig i denne svære tid, men det er ikke let at indbringe lige så mange penge, som det kræver at holde en virksomhed kørende. 

oekonomi

Gå ud og benyt tilbuddene

Mange virksomheder udbyder særlige tilbud for tiden, for at få kunderne til at komme tilbage. Selvom corona stadig spøger i kulissen, er der dog mange ting, der er begyndt at få lov til at åbne op. Og der er bestemt ikke noget at sige til, at selv frisører åbner op. For hvordan skulle de dog ellers kunne overleve uden en indkomst?

Derfor er det vigtigt, at vi husker at støtte de små virksomheder ved for eksempel at tage til frisøren. Selvom mange efterhånden har vænnet sig til at leve under lockdown, er det vigtigt, at vi er bevidste om også at få lukket samfundet op igen. Det kan vi ikke gøre uden de små virksomheder.

På samme måde er det en god idé at frekventere mindre pladebutikker, boghandlere, tøjbutikker og lignende, som også er åbnet op nu. De har nemlig akut brug for pengene. For dig kan der dog også være noget godt i det, fordi du kan købe nogle af de ting, du mangler, og måske kan du endda spare gode penge på grund af tilbuddene.

Dette er med andre ord en af de sjældne situationer, hvor det rent faktisk er det mest politisk korrekte at tage på shopping. Ud og spendere penge, så du kan gøre dit for, at hjulene på samfundets tog bliver smurt. 

Efter alle de måneder i karantæne, er der vel også mange af os, der har skrabet lidt ekstra sammen på kistebunden. De penge kan nu bruges på en god bog, en lækker hårbehandling eller en masse dejligt sommertøj, men også på at hjælpe samfundet og økonomien i gang igen.

klipning