Vores hjem er der vi bruger størstedelen af vores tid. Det er der vi tager hen når vi er færdige med vores ærinder i byen og der vi tager hen for at slappe af efter arbejde. Siden vi bruger så meget tid i vores hjem, betyder det også at vi ret hurtigt kan komme til at blive trætte af at se på de samme vægge og de samme møbler stå på den samme måde. 

Nogle mennesker tænker at for at give deres hjem et helt nyt look, kræver det de helt store omvæltninger, men sådan behøves det slet ikke at være. Du behøves ikke at rive en væg ned eller give dit hus en hel ny facade for at ændre udseendet af dit hjem, men det kan faktisk gøres på en eftermiddag, det handler bare om at vide hvad du kan gøre.

maler

Ændre farven på dine vægge og få et helt nyt rum

At male sine vægge er nok den mest effektive måde at ændre et rum på. Du behøves ikke engang flytte rundt på dine møbler efterfølgende, bare farven på væggene er helt anderledes vil rummet også komme til at virke helt som nyt. 

Væggene er trodsalt grundlaget for vores rum og det er dem der udgør størstedelen af rummet. Ændres baggrunden, kommer rummet til at give en hel ny udstråling end forhen.
Var væggene fx mørke før og vælger du at male dem lyse, kommer den lyse farve til at give en illusion om at rummet er meget større end det egentlig er. Et før meget aflukket rum, vil nu virke meget mere åbent og indbydende og kan være det friske pust som du har følt dit hjem mangler.

Aloe-vera

Planter kan man aldrig få nok af

Planter kan tilføje ekstrem meget til et rum. Den friske grønne farve giver et ekstra pift til et rum der ellers ofte godt kan komme til at falde over i nogle meget sorte, hvide eller brune nuancer. 

Planter er også med til at holde luften ren, og vil derfor også gøre rummet rare at komme ind i. Af denne grund kan det fx være en god ide at bruge planter til at dekorere dit badeværelse, da det er et af de rum i hjemmet der ellers godt kan komme til at blive kedeligt. 

Badeværelset er trodsalt ikke tænkt som et rum man som sådan skal hænge ud i, og indretningen bliver derfor nedprioriteret i forhold til andre rum. Vil du gerne lære mere om hvordan du kan få et smart badeværelse, så klik her.