Hvem er vi?

Her på Politikbloggen skriver naturligvis artikler om alt indenfor politikens verden. Ligegyldigt om det er rød eller blå blok. Så længe det er er samfundsrelateret emne, så skal vi nok dække det. Bag Politikbloggen har vi en masse passionerede skribenter, der allesammen brænder for politik. Vi har et bredt spænd af skribenter indenfor alle fløje, så vores artikler kan blive mest nuanceret. Vi forholder os dog som udgangspunkt objektivt til emnerne. Når det kommer til vores nyhedsartikler, vægter vi nemlig objektiviteten ufattelig højt. Vores artikler med tips og trick er mere farvet og bygget på personlige erfaringer.

Mere end bare politik

Det er måske politikken, der har trukket dig til vores hjemmeside – og det er helt sikkert også den, der får dig til at blive, men vores artikler omhandler mere end blot politik. De fleste emner kan dog vinkles med et politisk syn, men vi vægter også højt at komme godt omkring i krogene. Derfor skriver vi også klimaet og bæredygtighed, arbejdslivet og det kan også være, du støder på en artikel om rejser. Der er derfor altid mulighed for at støde på noget nyt og spændende, der nok skal fange dit øje.

Fakta, fakta, fakta

Det er rigtig vigtigt for os her på Politikbloggen, at fakta er i orden. Vi bestræber os derfor at finde de data, der er mest korrekte. Du kender det måske fra dit daglige nyhedsflow; fake news. Det florerer overalt efterhånden, og det er noget, vi i høj grad bestræber os på at holde os fra. Derfor undersøger vi vores kilder nøje og sikrer os, at det er de korrekte data, vi skriver i artiklerne. Vores skribenter rigtig dygtige til netop dette. Derfor kan du også med god samvittighed bruge vores artikler til baggrundsviden.

Undersøgende artikler

Når vi går på jagt efter den næste artikler, medbringer vi den store skovl, så vi kan komme rigtig i dybden på den gode historie. Det er vigtigt for os, at vi leverer gennemarbejdede artikler, der er interessante at læse. Derudover vægter vi det højt, at man lærer noget af vores artikler. Det kommer naturligvis an på, hvilket udgangspunkt, man kommer med. Vi forsøger dog at medbringe alle vinkler, så du får det mest nuanceret billede. Vi mener, at det altid er bedst at se historien fra alle sider.

Artikler til enhver debat

Vores artikler er rigtig gode, hvis du skulle stå og mangle et nyt emne til aftensmaden. Vi har et væld af spændende emner inden for samfundet og politik. Det strækker sig både fra det nationale til det internationale. Vi skriver derfor både om klimaet i Danmark, men også klimaet set globalt. Ligeså vel som vi skriver om hvordan Brexit påvirker resten af verden, som den påvirker Danmark. Er du derfor løbet tør for noget at debattere til maden, eller mangler du et nyt godt belæg til diskussionen, så er vi her til at hjælpe. Det er også muligt at kigge i vores kommentarspor for at finde andre interessante synspunkter, vi ikke har set ved første øjekast.

 

Det skriver vi om

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

U

Vi undersøger sagen til bunds

Vi dykker helt ned i emnet og vender hver en sten for at give dig det fule overblik.

Mere end bare politik

Vi dækker alle samfundsrelevante emner og mere til. Vi skriver altså om andet end bare politik.

De rigtige data...

De data vi bruger i vores artikler, stræber vi efter er korrekte.