Et stempel kan have mange funktioner i din virksomhed eller dit parti, det kan være med til at styrke dit brand, skabe relationer og fortælle en del af din historie. Netop at fortælle din historie kan skabe tryghed, sikkerhed og genkendelighed blandt dine kunder, vælgere eller samarbejdspartnere. For når du først befinder dig i bevidstheden hos disse, så kan det være nemmere at bygge en god relation op. En relation kan skabe værdi, værdi der afspejler sig i din forretning, virksomhed eller dit parti. Netop derfor er det vigtigt at designe det helt rigtige stempel.

Et stempel er ikke bare et stempel

Vis dit stempel med logo til omverdenen og skab kendskab til din virksomhed. Få et stempel med signatur og gør hverdagen nemmere. Få et stempel med navn og skab et kendskab ud til verden. Et stempel kan fortælle mange ting, og med det helt rigtige stempel kan du nå ud til lige præcis dem du ønsker.

Et stempel er dog ikke bare et stempel, vælg et kvalitetsstempel. Med et kvalitetsstempel får du alle detaljer med i dit logo eller dit navn, et kvalitetsstempel bliver produceret med præcise og skarpe tekstplader, og kan indeholde op mod 1 million aftryk, så du får alle nuancerne med. Med et kvalitetsstempel, kan du også være sikker på at det er produceret helt uden kemikalier, og derfor er godt for miljøet.

Et stempel kan have mange funktioner

Design dit helt eget kvalitetsstempel med dit helt eget logo eller signatur, og bestem selv om det skal være runde stempler, stempel med logo, golfstempler, håndstempler, stempler til tøj, lommestempler eller helt almindelige stempler, der er et utal af muligheder og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor langt du kan nå ud med dit navn og dit brand.

Bestemt om dit stempel med logo skal være i farver eller i sorte og hvide nuancer, om det skal fylde lidt eller om det skal fylde meget. Vælg det stempel der passer til dig og dit parti eller virksomhed, vil du eksempelvis vise verden udadtil at du er miljøbevidst, så kan du vælge et Greenline stempel, som er lavet i overvejende bæredygtigt genbrugsmateriale og genanvendt plast. På denne måde har du mulighed for at inkorporere et bæredygtigt image. Du kan se mere til disse stempler med logo lige her. Vælg blot din skabelon, dit design og upload dit logo, så klares resten nemt og hurtigt.