Det er et stort og ofte stillet spørgsmål. De fleste mennesker elsker god kaffe. Mange henter den gode og til tider ret dyre kaffe på kaffebaren på vej til jobbet. Men er det ikke muligt at lave den selv? Jo, det kan faktisk læres, og det er hverken dyrt eller tager ikke lang tid, hvis man bruger den metode, man kan lære på et barista kursus.   

Her vil en ægte barista vise vejen og fortælle hemmeligheden bag den perfekte kop kaffe, så det bliver muligt at springe turen på kaffebaren over og lave den perfekte kaffe selv. En både sjovere, nemmere og billigere løsning, som vil være attraktivt for de fleste. 

kaffekop

Alle kan lære at lave kaffe som en barista

Gaver – oplevelser og en god kop kaffe hører tit sammen. Derfor vil det være en succes at kunne præsentere en kaffe, der er lige så smuk og velsmagende, som den baristaen på den lokale kaffebar kan lave. Det kræver naturligvis de rigtige ingredienser og det rette håndværk, men det kan heldigvis læres af alle og det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro. 

Viden om kaffebønnen, vandets temperatur og den perfekte proces er nogle af de ting, der er afgørende for den perfekte kaffe, og som man kan lære på et barista kursus. Der er kurser over hele landet, så det behøver ikke være besværligt at lære mere om kaffebrygningens ædle kunst.  

kaffebrygning

Kaffen, som selv statsministeren vil elske!

Uanset om man er politiker, embedsmand eller bare interesseret i, hvad der rører sig i samfundet, så vil det være muligt at lære at brygge en kaffe, der er en statsminister værdig! 

Det kræver kun et kursus og lidt øvelse, men så bliver det også muligt at imponere både kolleger, venner og familie med en skøn, varm kop barista kaffe. Den gode kaffe er ofte en god start på et godt møde eller en vigtig forhandling, og en god start giver typisk et godt resultat til gavn for alle parter. 

Gaver – oplevelser og en perfekt kop kaffe vil være populært hos de fleste. 

Så er det vel bare om at komme på et barista kursus?