Når du skal begå dig godt i samfundet er der især én ting du skal være god til. Denne ting er naturligvis kommunikation. Er du rigtig god til at kommunikere vil du opleve, at alt er nemmere for dig. For uanset hvilken situation du står i, vil kommunikation kunne gøre, at situationen får en god løsning. Sådan har det været i dag og sådan var det også for flere tusinde år siden. For mennesker er afhængige af at kunne kommunikere sammen. Kun hvis vi er gode til at kommunikere kan vi få det bedste ud af hinandens selskab. Netop derfor er det vigtigt, at man altid tænker sig om før man begynder at snakke eller skrive. Man skal tænke sig om for at nå at ændre på ting man skal til at sige, som man vil fortryde igen.

Teknologisk kommunikation

Kommunikationen kan gøre alt nemmere

Et af de steder, hvor det er vigtigt at kommunikere godt er når man har med køb at gøre. Skal man købe noget er det vigtigt, at man kommunikerer godt med den der skal sælge en noget. Måske tænker man med det samme, at der ikke er meget kommunikation når man går ned i sit lokale supermarked, tager et par varer ned af hylderne og går hen til kassen og betaler. Sådan vil en helt almindelig person også tænke. Men er man god til at kommunikere vil man vide, at man stadig kan få meget ud af situationen, hvis man blot kommunikerer godt. Det kan for eksempel være, at man kan få lidt rabat af kasseekspedienten, hvis man har taget en ting, som er lidt gammel. 

Står man også skal købe nye og billige blækpatroner hos Tonerland kan man også være sikker på, at man kan få det. Blækpatroner og tonere køber man ofte i butikker der har meget elektronik og teknologi. Og i denne slags butikker bør man altid gøre hvad man kan for at få rabat. Så har man en god kommunikationsstrategi skal man nok ende med at få sine blækpatroner væsentligt billigere end man først troede.

 skriftlig-kommunikation

Efter tilbudsweekender kan du også få billige ting

Det kan være, at du er så uheldig, at du kommer ned i din foretrukne elektronikbutik dagen efter black weekend. Har du ikke vidst, at det var denne tilbudsweekend vil du ærgre dig meget. For pludseligt skal du give mange flere penge end dem der købte noget i går. Med den rette kommunikation kan du dog nemt sørge for, at du nok skal få det hele til den samme pris, som dem der var i butikken dagen før.  

Selv når du er online og skal købe en online tjenester så som en DNS service, så kan du være sikker på, at du kan få det billigere hvis du ringer og snakker med en person fra sitet. Ved at kommunikere lidt frem og tilbage kan det være, at du kan få noget ekstra med således, at du faktisk får noget gratis. For det er ikke altid, at man kan få en decideret rabat. Men sørger man for at få lidt ekstra med til de samme penge så kan det også være en stor tilfredsstillelse.