Over de sidste mange år er tøjbranchen gået nye tider i møde. Heldigvis skete det også for tøjbranchen, da ammetøj, graviditetstøj mm. begyndte at tage sit indpas. Meget er sket og fortsætter med at ske på dette område. 

Vi kan takke 60’erne og kvindernes kamp for ligestilling og ret til at bestemme over egen krop. Pludselig begynder vi at tænke på, om ikke gravide kvinder skulle kunne købe sig noget lækkert tøj, der passer til den situation, de er i lige nu.

Tænk, hvor hårdt det må have været, før disse fantastiske kvinder råbte op. I dag kan man f.eks. se det på vente- og ammetøj, hvordan vi tænker og udvikler tøj til nybagte mødre og gravide kvinder. Den sidste bekymring bør også kun være, om der findes ordentligt tøj på markedet i den situation.

Kvindekamp

Det går fortsat fremad

Det komfortable ammetøj, der udvikles i dag, gør helt sikkert livet lettere for kvinder i dag. Det behøver man ikke være raketforsker for at kunne se.

I dag findes der butikker online såvel som fysiske, der udelukkende laver tøj til gravide og ammende kvinder. Så innovationen på området er højt, hvilket betyder bedre og mere behageligt tøj. Og derfor en større hjælp under graviditeten.

Der er kommet mange flere øjne på, hvad det vil sige at være gravid og ammende. Men endnu vigtigere, hvordan det er at være gravid og ammende. 

Amme bh’er skal ikke være besværlige

I dag er det f.eks. slut med besværlige amme bh’er. Amme bh’er med magnetlukning gør det lettere for dig, som ammende mor, at lukke og åbne bh’en. Du har sikkert bøvlet med det før og ved derfor, hvor stor en hjælp det er. 

Du er sikkert interesseret i at finde ud af mere. Se mere her og find ud af mere om det allernyeste indenfor amme bh’er. Måske kender du en, der kunne bruge det. Eller endnu bedre, du står selv og mangler – undersøg, hvad der foregår på området.

Noget andet, vi kan takke innovationen for, er at disse praktiske, behagelig og fleksible amme bh’er sagtens kan være flotte og sexede. Praktisk og behageligt rimer ikke på grimt og usexet. Hvad mere kan man drømme om?

Mor og barn

Der er andet at tænke på

Alle, der har eller venter barn, ved der er andet at tænke på! Det er en stresset tid, hvor alt kan virke uoverskueligt og frustrerende. Så er det lækkert, at der findes tøj, der hjælper på situationen og humøret. 

Det virker måske, som om der er langt mellem 60’ernes seje kvinder og amme bh’er. Men alt har en begyndelse og et udfald. Bh’erne bliver ved med at udvikle sig, så de bliver mere komfortable og samtidig lækre. Så bliver det lige pludselig lidt sjovere at vælge amme bh. 

Undersøg sagen og find nogle fantastiske ammebh’er i dag.