Er du politiker – og har du ofte så meget at se til, at det kan være svært at få arrangeret noget så basalt som en aften i byen med vennerne? Så er det måske nu, du skal overveje at slå til. forestil dig stemningen, hvis du inviterer drengene over til middag med tre retters-menu, god vin – og sidst, men ikke mindst, overrasker du med en stripper? Det er de færreste, der ikke vil være med på den idé. Hvis det lyder som noget for dig, mangler du måske et tip eller to til at arrangere den perfekte aften med strip. En aften, hvor du slipper alt, hvad der hedder politik og en booket kalender. Nu er tiden inde til, at du fokuserer på dig og dine venner. Læs mere nedenfor. 

Drikkevarer-bar

Arrangér den perfekte herreaften

Indimellem kan der være ekstra brug for at trække stikket i perioder, hvor kalenderen er overbooket, hovedet fyldt og arbejde er der generelt nok af. I de perioder oplever du sikkert også, at det er begrænset, hvor meget tid der er til at se vennerne. Byturene og spas-aftenenerne er især nedprioriterede. Derfor kan der indimellem være brug for, at du stopper op og fokuserer på det, der faktisk virkelig betyder noget. Hvis hverdagen er gået op i politik, møder og presse, bør du fokusere på at arrangere en aften, hvor det bare er dig og drengene. En vaskeægte herreaften, hvor samtalerne flyder og omhandler alt og intet. Hvor der bliver fyldt lidt ekstra op i glasset. Hvor samtlige vine bliver testet og smagt. Hvor alt går lidt op i hat og briller. Og hvor aftenens højdepunkt er en professionel stripper. 

Når du skal arrangere den perfekte herreaften, kan det som udgangspunkt godt kræve lidt planlægning. Her skal du både arrangere mad og underholdning. Måske skal der laves drinks og gøre klar til årets fest. For at gøre det nemmere for dig selv, kan du kontakte et stripbureau, hvor du selv kan vælge imellem en række forskellige artister og arrangere underholdningen via bureauet. 

Champagne

En overraskelse der siger spar to 

Der er vist ingen tvivl om, at en aften krydret med en tre-retters menu og drinks efterfulgt af en dygtig stripper, kan få selv den trætteste politiker i selskabet til at rejse sig jublende fra stolen. Bor du i København og omegn, har du mulighed for at finde en række forskellige strippere i København. Du kan også finde strippere i Aalborg, hvis du er bosiddende i det nordlige Jylland. Der findes forskellige muligheder for at finde strippere i dit nærområde, når du kontakter et stripbureau. 

Inden længe har du mulighed for at skabe den perfekte herreaften, som dit selskab sent vil glemme. Du skal blot finde den rigtige stripper i nærområde ved at kontakte et stripbureau.