Får du nogle gange massage? Hvis svaret er ja, er du så begyndt at synes, at det kan blive lidt kedeligt, blot at ligge der. Nogle snakker løs med deres massøre, men det er ikke alle, som er lige snaksalig. Så hvis du er i en af de situationer, hvor der bare er stilhed, så kan du jo gøre noget ved den situation. 

For eksempel kunne du lytte til podcast og nyheder. Det er slet ikke så svært eller indviklet, du behøver ikke at have et kæmpe stort sæt på. Du behøver heller ikke at være i vejen for din massør. Du kan nemt sætte nogle små earpods ind i dit øre, ligge dig til rette, og slå to fluer med et smæk! Og hvis dit svar ovenover var nej, så læs med her, hvorfor du burde overveje det!

bogstaver

Hvorfor massage er en god brug af din tid

Uanset om du er en hårdtarbejdende mand eller kvinde, hverken det er fysisk arbejde eller mentalt drænende arbejde, så bliver din ryg og krop træt af at blive brugt. Uanset om du bruger din krop meget på dit arbejde, eller du blot sidder bag et skrivebord hele dagen lang, så bliver kroppen træt af begge. Det bliver træt af at blive brugt og det bliver træt af at sidde i den samme position for lang tid ad gangen. Så uanset hvem du er, og hvad du laver, skylder du din krop at hele den lidt en gang imellem. Det er her fysiurgisk massage kommer ind i billedet.

hoeretelefoner

Udnyt din tid til det fulde!

Hverdagen kan være travl og det kan være svært at finde tid til det hele. Hvis man alligevel skal til massøren, hvorfor så ikke udnytte tiden, hvor du alligevel ikke kan lave andet, til at lave dette. Lige meget hvilken podcast du kan lide at lytte til eller det bare er nyhederne du vil have fat i, så har du adgang til begge på dine høretelefoner. 

Når din krop så alligevel ikke kan bevæge sig, så kan du stadig bruge dine øre til at lytte til alt du har brug for. Eller måske elsker du bare at fylde med i politik og det er blevet kedeligt bare at ligge stille og lave ingenting, så har du nu noget, du kan lave. Noget som kan holde din hjerne beskæftiget. Selvfølgelig sørg for at det ikke er skruet for højt op, så du stadig kan høre din massør.