Over halvdelen af ægteskaber i Danmark går i stykker. Noget tyder på, at danske par godt kunne bruge en omgang parterapi for at få kærlighedslivet til at fungere. Heldigvis er der hjælp at hente, og man kan altid henvende sig til en professionel parterapeut, der kan skubbe kærlighedslivet i den rigtige retning.

Vi har brug for hjælp

Det kan være svært at række ud efter en hjælpende hånd. Men ingen mennesker skal gå rundt hver eneste dag og bære så meget på skuldrene. Problemer i parforholdet kan føles tungt men det bliver kun værre, hvis ikke man opsøger hjælp. I Roskilde kan du gå til parterapeut og få hjælp til jeres problemer. Det kan du læse mere om her.

Kaerlighedsproblemer

Hvad er parterapi?

Parterapi er samtaleterapi, der kan bygge på en lang række forskellige discipliner. Parterapien kan være forankret i mange forskellige menneskesyn. Terapien kan hjælpe jer med at forstå nogle underliggende dynamikker i jeres måde at være kærester eller ægtefolk på. Typisk kommer igennem et forløb, der varer over nogle uger, måneder eller år, alt afhængig af hvor meget hjælp, I har brug for.

Hvilke problemer kan vi få hjælp til?

Din kæreste og dig har været sammen i flere år. I var dybt forelskede det første års tid, havde sex flere gange dagligt og var i det hele taget overbevist om, at det her skulle holde for evigt. Men nu er I kommet i tvivl. Sexlysten er svundet, der er gået børn i den, I har glemt, hvordan det var, da I mødtes. Det kan også være, at I oplever jalousi, eller at I skændes meget. Få hjælp med en parterapeut i Roskilde.

Glad

Ingen skam

Problemer i forholdet kan skyldes jalousi, skænderier, mangel på sexlyst. Måske tænker du; Jamen det sker ikke for mig! Men jo, det er også dig, der plejer at have styr på det hele. Et problemfyldt parforhold betyder ikke, at du er en falliterklæring. Men hjælp fra en parterapeut i Roskilde, kan I komme problemet til livs og få det hele til at køre på skinner.

Parterapi i Roskilde – hvordan søger jeg hjælp?

Det er nemt og overkommeligt at komme i kontakt med en parterapeut i Roskilde. Du/I kan simpelthen bare ringe eller skrive en mail. Der er ikke langt fra tanke til handling og en parterapeut kan hjælpe jer med at få tingene til at ske.

Rådgiv dine nærmeste

Måske kan du se, at dine nærmeste kunne bruge noget terapi. Hvis du kan se, at et omgang parterapi ville være godt for dem i forbindelse med deres forhold til partneren, så vejled dem. Fortæl dem, at de kan nemt og hurtigt kan få parterapi Roskilde. Det er et godt skub i den rigtige retning.