Arbejder du inden for politik? Så kender du alt til at have en travl hverdag. Der er mange møder, kampagner, interviews og lignende, som skal gennemføres på daglig basis. Hvis du har karriere indenfor politik, føler du måske ikke, at du har tid, til så meget andet i din fritid. Hele dit liv er opbygget omkring dit arbejde. Her er det vigtigt at huske, at der også er andre vigtige ting i livet. Som eksempelvis din familie eller fritidsinteresser. 

Det er vigtigt at stoppe op og lægge arbejdet til side en gang imellem. Det kan måske betyde, at du skal arbejde mindre. Du kan eventuelt tage en snak med din arbejdsgiver, og høre, om det er en mulighed. 

Politik

Find et kæledyr du har tid til 

Hvis du går ned i timer på jobbet, åbner der sig nogle nye muligheder. Eksempelvis får du mulighed for at få et kæledyr. Et kæledyr kræver nemlig en tid og dedikation, som mange i politik ikke har tid til. Selv hvis du går ned i timer på jobbet, er det måske stadig begrænset, hvor meget fritid du har. 

Derfor er det vigtigt at finde et kæledyr, som passer til dit arbejde. Her kan en kat være et glimrende forslag. En kat kan nemlig sagtens være alene i en dag eller to, når du sover på hotel til en konference. Så længe de har nok mad og kattelem eller kattebakke til rådighed, kan de klare sig fint alene i lidt tid. 

På nogle punkter er det ufornuftigt at købe en hund, hvis du har et travlt arbejde, da de kræver meget opmærksomhed. Især de første måneder skal du bruge lang tid på at opdrage hunden. Hunden kan ikke efterlades alene i mere end 7-8 timer ad gangen, og dette kan være svært at overholde, hvis du har lange arbejdsdage.

Tid

Husk gode pasningsmuligheder 

Hvis du alligevel ikke kan undvære en hund, er der heldigvis gode mulighed for at få din hund passet. Når du har lange dage på jobbet, eller skal overnatte på et hotel, så er det vigtigt, at du har en person, som kan passe din hund. Der findes nogle hjemmesider, hvor du kan finde hundepassere. Du kan også vælge at sætte din hund i en hundepension, når du har behov for det. 

Derudover kan det være en god idé at købe en mindre hunderace, hvis du har et tidskrævende arbejde. En mindre hund kræver nemlig ikke lige så meget motion og aktivering som gigant racer