Er du interesseret i, hvad der foregår i politik? Kan du også godt lide at se tv avisen og debatprogrammer? Følger du ivrigt med i det politisk landskab? Så tyder det på, at du har lyst til at føre dine egne politiske holdninger ud i livet. Måske har du også lyst til at beskæftige dig mere med politik i hverdagen? 

Så bør du melde dig ind i et politisk parti. Her kan du være med til at gøre en forskel og kæmpe for jeres fælles sag. Du kan være med til at lave plakater, lave demonstrationer, samt meget mere. 

Møde

Print plakater ud

Mange politiske partier laver plakater, for at hænge dem lovligt op rundt i byen. Hvis du gerne vil være politisk aktiv, er plakatophængning, et godt sted at starte. Du kan enten lave dit eget design, eller bruge et af partiets tilgængelige designs.

Hvis du selv skal printe plakaterne ud derhjemme, kræver det, at du har nok blæk og farve i printeren. Hvis du er bange for, at du snart løber tør, kan du finde nogle nye blækpatroner her. Det ville være ærgerligt at løbe tør for blæk midt i processen. 

Når du printer plakaterne, er det vigtigt, du sidder korrekt med ryggen, så du ikke får en skæv ryg. Læs mere om vigtigheden af en god holdning.

Afhold møder 

Når du har meldt dig ind i et parti, finder du ud af, at møder er en naturlig ting på dagsordenen. Det er nemlig til møderne, at i kan mødes med hinanden og udveksle holdninger og idéer. Det er her nye forslag og idéer opstår. Derfor er det nødvendigt at have et møde med sine partikammerater en gang imellem.

Hvis du gerne vil give en hjælpende hånd, kan du tilbyde at afholde et møde hjemme ved dig. Her kan du stå for mad og forfriskninger, og dit parti vil helt sikkert være glade for din hjælp. 

Man kan ikke tage politiske beslutninger uden noget mad i maven. Derfor må du sørge for at servere noget mad, når dit parti kommer på besøg. Find inspiration til menuen lige her

Ipad

Læs op på sagen og dan en holdning

Måske er du ikke helt sikker på, hvor du står henne politisk, og hvad dine egentlige holdninger er? Så er det vigtigt, du læser op på sagen, inden du melder dig ind i et parti. Du skal nemlig finde et parti, som kan matche dine holdninger og værdier. 

Du kan finde ud af, hvad de forskellige partier står for, på deres respektive hjemmesider. 

Det er desuden vigtigt, at du danner dine egne holdninger. Måske har dine forældre eller omgangskreds en bestemt politisk holdning. Det er nemt at følge med strømmen og følge denne holdning, men det er vigtigt, at du holder fast i dine egne ønsker og idéer.