Dagene flyder i papirer, dagsordener, strategier og presse. Du har stor indsigt i politik, og er selv politiker. Du kan efterhånden mærke, at det er lidt som om, der mangler noget i hverdagen. Du har brug for at beskæftige dig med andet end arbejde – du mangler noget i dit liv. I det tilfælde er tiden måske inde til at vække dit indre menneske til livs og investere i et kæledyr. Du skal blot overveje hvilket kæledyr, det skal være. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du når frem til det kæledyr, du har brug for i dit liv.

Find dit kommende kæledyr

Før du beslutter dig for, hvilket kæledyr, du skal vælge, er det vigtigt, du gør dig nogle helt centrale overvejelser inden. Her er det for eksempel vigtigt at tage stilling til, hvor meget tid du vil have til et kæledyr. Hvis du ved, tiden er begrænset, fordi du er politiker og har en booket kalender, er det måske ikke en hund, du skal investere i. En hund kræver lange gåture. Den kræver, at du både aktivere og stimulere den nogle timer dagligt.

 

Samtidig bør du heller ikke lade en hund være alene hjemme for mange timer ad gangen. De overvejelser er derfor centrale for, hvorvidt en hund passer ind i dit liv som politiker, som måske kan være ekstra travl i perioder. Selvom du er hjemme, bruger du sikkert stadig mange timer på at følge med i pressen og politik generelt. Din telefon kimer det meste af dagen, og faktisk er dine fritimer nede på et timeantal, der kan tælles på én hånd. Hvad skal du gøre?

I det tilfælde bør du vælge et kæledyr, som kan passe sig selv indimellem. Du skal selvfølgelig stadig tage ansvar og passe på den, men du skal ikke på samme måder sætte flere timer af til lange gåture eller aktivitetslege. I det tilfælde er det måske essentielt at overveje, om en kat passer bedre ind i din dagligdag.

Derfor kan en kat være det rette valg

Det er klart, at en kat også skal aktiveres og stimuleres – bare ikke på lige fod med en hund. Hvis du får en udekat, passer den sig selv mange timer i løbet af en dag. Den går på opdagelse udenfor og trisser ligeså stille hjem, når den har brug for omsorg, mad, ro eller vand. Den kan sagtens være alene hjemme stort set hele dagen, uden det har betydning for dens ve og vel. Derfor kan en kat være det rette valg for dig, der lever et liv, hvor du er meget dedikeret til dit arbejde og har en fyldt kalender.

Inden du køber katten, er det vigtigt, at du sørger for at finde det rette katteudstyr. Her skal du både købe en katteseng, legetøj, mad- og vandskål samt halsbånd.