Politik er meget mere end bare det at gå ned for at stemme en gang i mellem. Nogle går dog væsentligt mere op i politik end andre, og så afspejler det sig selvfølgelig i alt fra deres fritid til deres vennegruppe. Hvis du er en af de entusiaster, hvis hele liv bliver præget af politik, så kan det endda være, at du har et ønske om at indrette dit hjem efter din politiske interesse.

Det kan der i hvert fald være rigtig mange både praktiske og æstetiske fordele ved. For eksempel er det helt naturligt, og endda forventeligt, at din personlighed og dine interesser skinner igennem i de rum, du selv indretter og skal bo i. Først og fremmest kommer du til at føle dig mere hjemme i en bolig, der rent faktisk afspejler, hvem du er. Derudover er det dog også betydeligt rarere for gæster, at dit hjem faktisk emmer af personlighed og giver et indtryk af, hvem du er som person.

Politisk kunst på væggene

Man både kan og bør gøre sit hjem mere personligt med andet end politik, men hvis politikken vitterligt spiller en stor rolle i ens liv, er det selvfølgelig vigtigt, at den også spiller en vigtig rolle i den æstetiske del af boligindretningen. Det er dog ikke sådan ligetil at forene politik og interiørdesign, men med en smule snilde kan det sagtens lade sig gøre. Særligt vægkunst er oplagt i den sammenhæng. Man kan for eksempel købe smukke valgplakater af ældre dato, som sagtens kan pynte på væggen. Ligeledes kan en sjov satiretegning eller to, der virkelig koger dine holdninger ned også være enormt gode og sjove at have til at hænge på væggen.

valg

Hold dog i mente, når du kommer godt i gang med den politiske pensel i boligindretningen, at det heller ikke skal overtage alt. For det første må boligindretning aldrig blive kedelig og ensidig. Desuden løber du den risiko, når du har med politik at gøre, at du overrumpler og nærmest kvæler eventuelle gæster i din indretning og dine holdninger.

Gør indretningen praktisk

Det er dog mindst lige så vigtigt, at du medtænker dine politiske interesser og aktiviteter i den mere praktiske del af boligindretning. En interesse i politik vil helt naturligt også have indflydelse på dine daglige gøremål, og hvis du tænker over det allerede mens du indretter, gør du dit fremtidige daglige liv meget nemmere. Læser du for eksempel meget avis, er det oplagt af kunne gemme disse et sted samt have de nyeste nemt tilgængelige på kroge og ophæng som disse https://dk.brisingi.com/kroge-og-ophaeng.

Det samme princip bør tages i brug, hvis du foretrækker at få dine nyheder på TV eller på internettet. Indret dit hjem, så det bliver nemmest muligt. På den måde sikrer du nemlig, at du også har plads og overskud til din interesse i fremtiden.


Indlægget er udtryk for skribentens holdninger og indeholder ikke redaktionelt materiale.