Sommeren nærmer sig og det er tid til at komme i form, så du kan indtage stranden i din drømmebikini, når solen og varmen endelig kommer. Med den rette træning bliver du bikiniklar på ingen tid.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kræver træning og sunde kostvaner at gøre kroppen til det vi gerne vil have den skal være – specielt når sommeren nærmer sig og et igen bliver tid til at vise maven og benene frem.

Læg en plan

Den letteste måde at komme i form på er ved at lægge en plan. Du kan finde et færdigt program på nettet, låne en bog på biblioteket, melde dig ind i den lokale løbeklub eller måske investere i et par gode redskaber til træning derhjemme.

Hvad end du vælger, handler det først og fremmest om at finde noget der passer til dig og den tid du er villig til at investere i din træning.

Som udgangspunkt er der størst chance for succes, hvis ikke du træner alene, men i stedet som en del af et hold eller bare sammen med en partner. Har du ikke tiden og muligheden for at træne med andre er hjemmetræning også et rigtig godt alternativ for dig.

Find noget du synes er sjovt

Det er i virkeligheden lige meget, hvad du laver, bare du får pulsen op og synes det er sjovt. Træning er lettere at holde motivationen til, hvis du har et mål og du synes det er sjovt.

Det handler ikke om, hvor vidt du kommer i træningscenteret eller dyrker din yndlingsmotion derhjemme vare du får pulsen op og har det sjovt.

På csl.dk kan du finde inspiration til træning, sundhed og livsstil, der kan være med til at gøre det både sjovere og lettere at komme i gang med eller udvikle din træning, så den passer perfekt til dig. Det er den letteste og hurtigste måde at blive inspireret og holde dampen oppe, selv om du træner hjemme i stuen.

Få styr på musklerne med en motionscykel

Det er ikke alle, der synes det er nok at ligge på gulvet og lave øvelser eller dyrke yoga i stuen. For nogen af os kræver det lidt mere og her kan noget så enkelt som en motionscykel være den perfekte løsning. Den kan let stå i soveværelset, så du kan snuppe en tur på pedalerne, når du alligevel er derinde.

Det er en skøn form for motion, der både toner musklerne og får pulsen op, så du også træner din kondition. Hvis du gerne vil læse mere, kan du blive meget klogere på motionscykler ved at læse med her og finde ud af, hvordan du vælger din næste motionscykel.

Lad dig ikke skræmme af, at mange modeller fylder lidt i landskabet, for når først du har fået den indenfor og gjort den til en fast del af din træningsrutine, så vil du ikke kunne huske, hvordan du nogensinde kunne leve uden den. Gør din motion sjov og få pulsen op med en motionscykel.