Det er ingen hemmelighed, at mænd i stigende grad tænker mere på frække sager end de fleste kvinder gør. Dog er der intet galt i dette, da mange forskere mener, at dette skyldes mænds medfødte hulemandsinstinkter, der handler om beskyttelse, jagt og formering. I denne tidsalder behøver man ikke at skulle lure om hushjørnet med en trækølle for at beskytte hulens kvindfolk, dog er det stadig vigtigt at mænd husker på at lade deres dyriske parringsinstinkter tage over fra tid til anden.

Langt de fleste kvinder tænder på en mand, der har energi, selvtillid og masser af personlig udstråling. Dertil kommer sexappeal som også er et essentielt middel for at kunne nedlægge sin kvinde når som helst og hvor som helst.

Der findes mange ting, man som mand, eller par, kan gøre for at få gnisten og lysten tilbage i parforholdet hvis dette er gået i stå i forbindelse med hverdagens rutiner. Lange udenlandsrejser i forbindelse med møder og forretningspartnere, karrierer hvor man i perioder er adskilt fra sin partner og andre ting, kan gøre det nødvendigt at man som mand kloner sin penis for at ens kvinde er tilfredsstillet.

Sådan er du sikker på at hun udelukkende tænker på dig

For langt de fleste parforhold vil man komme til et tidspunkt, hvor det bare ikke er nok med en ugentlig dans i lagnerne. Men for langt de fleste er det ikke muligt at holde den seksuelle gnist ved lige grundet faktorer såsom arbejde, fritidsinteresser, sport og andre sociale sammenhænge. Derfor kan man som mand med fordel klone sin penis for at sikre sig, at fruen i huset ikke tændes af andre eller andet end ens maskuline charme.

På samme måde kan man som mand gøre brug af andre metoder, således at ens kvinde ikke begynder at kede sig over det vante i hjemmet, inkluderende ens penis og dennes størrelse. Ikke alle kvinder vil begynde at kede sig, men mænd går oftest meget op i deres penisstørrelse således at de sikrer sig at konen er tilfredsstillet.

Til brug i de stille nattetimer kan man derfor købe en penisring for at optimere ens penisstørrelse og generelle stimulans under selve akten. Disse fås i mange forskellige størrelser, farver og udformninger og det kan derfor være svært at vælge den rette penisring. Denne billige gadget vil forbedre jeres sexliv fra dag et.

Forøg sin selvtillid – både når du er alene og sammen med din partner

Er man som mand nervøs for om ens penisstørrelse er tilfredsstillende nok for den partner man er sammen med, kan man gøre brug af en penisforlænger. Disse kan være en tricky affære at gå i gang med fra første færd, og det anbefales derfor at man forinden denne metode har afprøve andre ting såsom penispumper eller ringe.

Denne giver dog et vedvarende resultat, der på sigt kan give ekstra centimeter til selvtilliden og få dig til at føle dig som den hulemand du i virkeligheden er.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt materiale og er udtryk for skribentenes holdning.