Der er mange ældre borgere, der har fået øjnene op for de komfortable og stilfulde New Feet sandaler. De fleste har prøvet at have ondt i fødderne eller andre problemer med deres fødder, og derfor er de glade for at have fundet en sandal, der passer dem perfekt.

Hvad er New Feet?

New Feet er et dansk fodtøjsbrand, der laver sko, støvler, sandaler og sneakers. Det danske brand er både populært i Sverige og i Danmark, og det er især blevet kendt for at lave komfortable sko til folk med følsomme fødder, her især til ældre.

Hvorfor er New Feet skoene populære?

Det er især ældre borgere, der kender til New Feet sandaler. Det er ikke underligt, da det ofte er ældre borgere, der har følsomme fødder og problemer med deres fødder. New Feet sandaler er meget populære blandt ældre borgere, fordi de kommer i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Der er altså mange muligheder, hvis man gerne vil have en New Feet sandal. Derudover er New Feet skoene populære blandt alle, der gerne vil have sko, der ikke gør ondt at gå i. Alle New Feet sko er nemlig lavet med fokus på komfort og kvalitet.

Nyder du også godt af New Feet sandaler?

De fleste, der har prøvet at gå med New Feet sandaler, er meget glade for dem. De giver ingen smerter, når man går i dem, og de giver et godt fodfæste. Derudover er de nemme at få på og af, og de er samtidig meget flotte at se på. Hvis du også vil kunne nyde godt af New Feet sandaler, så kan du finde et stort udvalg af dem her på vores hjemmeside. Vi har lavet et stort udvalg af forskellige sandaler, støvler og sneakers fra New Feet. Så er du sikker på at finde et par, der passer perfekt til dig og dine fødder.

Gode valg af sandaler

Der findes en lang række forskellige modeller af New Feet sandaler på markedet, men vi vil highlighte to.

  • Blå NuBuck sandal – Sporty og meget behagelig slipper til damer fra New Feet. Sandalen kommer med velcroremme og ny generation af EVA letvægtssåler.
  • Herresandal i brunt læder – Skøn og sporty herresandal i høj kvalitet til den brede fod. Sandalen har fire velcro-remme, som alle sikrer en god pasform. Disse to sandaler kan du med fordel købe hos livetsomsenior.dk.