Findes der noget mere irriterende end at have konstante problemer med ens internetforbindelse? Vi bruger vores internet så meget, at det vil påvirke de fleste aspekter af ens liv og især de tidspunkter, hvor man ønsker at slappe af. 

For en dårlig og langsom internetforbindelse vil gøre at dine film og serier hele tiden vil stoppe for at loade, fordi du gerne vil se dem i høj opløsning. Eller har I problemer, når flere af familiens medlemmer ønsker at se film samtidigt? Det er ikke sådanne problemer, man gider, når man bare vil slappe af. Men der er absolut ingen grund til, at du bare skal leve med de her problemer. 

internethastighed

Få den bedste forbindelse på markedet

Som markedet for bredbånd er lige nu og her, så er din bedste mulighed for super hurtigt internet at få fibernet. Helt overordnet set er fibernet den type af internetforbindelse, som vil give dig mest stabilitet. Altså bør din hastighed i forhold til upload og download være så stabil, som overhovedet mulig, selvfølgelig med visse udsving. Oven i dette er det også den hurtigste form for internet. Nogle udbydere kan tilbyde helt op til en 500/500 forbindelse. 

Grunden til at fibernettet generelt set er mere stabilt og hurtigere er at det ikke kører over kobbernettet, som din normale bredbåndsforbindelse gør. Altså kommer det ned til en helt fysisk ting, med hvor meget data nettet din internetforbindelse gå over faktisk kan håndtere. Og her kan fibernettet bare trække mere end det traditionelle kobbernet. Nogle ser det at skifte over til en fibernet løsning, som en måde at fremtidssikre deres internetforbindelse på. 

forstørrelsesglas

Hvordan får du fibernet? 

For overhovedet at finde ud af om det er muligt for dig at få fibernet og dermed hurtigt internet derhjemme, må du et smut ud på internettet og se, hvem der er af udbydere i dit område. 

Du kan meget nemt få et sådant overblik over, hvem der kan tilbyde dig fibernet, og hvor høj en hastighed der mulighed for ved at se forskellige oversigter over de udbydere der er på markedet. Her kan man også taste sin adresse ind, så listen bliver mere specificeret. På den måde kan du træffe det bedste valg af udbyder for dig og dine behov, både i forhold til prisen og hastigheden.