Politik er spændende, overraskende og ikke mindst supervigtigt. Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange af os bliver opslugte af det og glemmer vores omgivelser fuldstændigt. Problemet er så bare, at vi får gjort alle de ting, vi egentlig burde ordne derhjemme. 

Er du træt af det? Så læs med her og se hvilke tre ting du garanteret har glemt, imens du fulgte med i verdenssituationen.  

Solceller

At opgradere til bæredygtige løsninger 

Måske er du vildt interesseret i, hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvilke tiltag den danske stat bør tage i brug for at ændre på tingene. Måske har du også glemt, at de helt store ændringer starter hos dig selv. Derfor må du simpelthen holde op med at udskyde den bæredygtige opgradering af dit hjem. Få skiftet til en varmepumpe, installer solceller, begynd at affaldssortere. Der er simpelthen så mange forskellige initiativer, du kan kaste dig ud i, og de behøver ikke koste dig særligt meget på længere sigt. 

At få styr på havesituationen

Er din kone ved at være pænt træt af, at du gang på gang forsømmer havearbejdet for at følge med i Trumps seneste udskejelser. Gør hende og dig selv den tjeneste at komme ud i haven for at få styr på tingene. Det bliver faktisk værre og værre, jo længere du venter. Ofte tager de små opgaver ikke specielt langt tid, og hvis bare du ordner et par stykker ad gangen, er det ikke så slemt endda. Og du kan jo altid springe over, hvor gærdet er lavest – i stedet for at installere et nyt hegn, kan du jo altid overveje en færdighæk i stedet. 

Romaskine

Kom i gang med træningen:

Du ved det allerede – det er bare rigtig usundt at sidde med avisen i hænderne hele weekenden. Din krop har bare meget bedre af at få noget motion. Hvis du er typen, der helst undgår fitnesscentrene, er der masser af løsninger for at få bevægelse integreret derhjemme. Har du for eksempel overvejet en romaskine? Uanset hvad du er til, så handler det altså bare om at komme i gang, før det er for sent.