Er du typen, som kender egne værdier og brænder for at gøre en forskel? Vil du gerne have dine idéer ført ud i livet? Så bør du blive politisk aktiv. Hvis du melder dig ind i et parti, har du mulighed for at blive hørt, og du kan være med til at diskutere vigtige beslutninger. Hvis du gerne vil have en fod inde i politik, og arbejde med det til hverdag, er det en god start at melde sig ind i et parti. Først skal du dog finde et parti, som du føler, at du kan stå inde for. Når du har fundet det, handler det bare om at kontakte partiet og melde sig ind. Så vil du blive inviteret til møder, taler og meget mere.

Idéer

Dine meninger bliver hørt

Har du nogle stærke meninger, som du gerne vil have ført ud i livet? Måske vil du gerne have flere ladestander rundt omkring i landet? Eller måske kæmper du for mere lighed i samfundet? Så er politik vejen frem. Hvis du stiller op for et parti, har du mulighed for at komme ind i Folketinget, og så bliver din stemme hørt af hele Danmark. Det er manges drøm at komme i Folketinget, men det lykkes kun for få. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt. Hvis du melder dig ind i et politisk parti, får du en større viden om den politiske agenda, og derved får du større chance for at blive politiker. Hvis du uddanner dig indenfor samfundsvidenskab eller politik, har du endnu større chancer for at få en fod indenfor.

Håndtryk

Et nyt fællesskab 

Der er et helt specielt fællesskab i et politisk parti. Alle er ligesindede og kæmper for de samme værdier, så der er en gennemgående samhørighedsfølelse. Der kan selvfølgelig opstå uenigheder og diskussioner. Disse diskussioner kan hjælpe dig med at blive bedre til at argumentere for dine synspunkter, hvilket er en fordel, som du kan bruge i alle aspekter i dit liv. 

Du får måske nye venner i partiet, da de fleste partier holder fredagsbar eller andre sociale arrangementer. Hvis du melder dig ind i et parti, kan du være sikker på, at dit liv ikke bliver kedeligt.