Er du i gang med at starte et nyt parti, og er du i den forbindelse i tvivl om, hvad du skal huske for at kunne komme fra start? Så er der heldigvis hjælp at hente i denne artikel! 

Der er nemlig ikke noget at sige til, at det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige ting, som man skal have styr på, når man er ved at starte et helt nyt politisk parti. 

Under den nuværende pandemi er der er derudover en hel del værnemidler og forholdsregler, som det er vigtigt at have styr på, så I på denne måde kan mødes trygt med hinanden og diskutere jeres politiske linje. 

I sidste ende er det hårdt arbejde at starte sit eget parti, men det vil i langt de fleste tilfælde være alt arbejdet værd.

Læs med i denne artikel, hvis du netop er i gang med at iværksætte et helt nyt parti, og du i den forbindelse har brug for hjælp til, hvad du skal huske.

hænder

Hav styr på værnemidlerne under pandemien, så I trygt kan mødes

Der er utroligt mange ting at holde styr på, når man starter sit eget parti, og der er ikke noget at sige til, at det kan være meget svært at finde hoved og hale i alle de forskellige ting, der er værd at huske. 

Det kan især være en udfordring at starte et nyt parti under den nuværende pandemi, eftersom det fuldstændigt ændrer spillereglerne for, hvor ofte og ikke mindst hvor mange, man må mødes med hinanden. Hvis I er nogle få personer, der vælger at mødes fysisk, er det i høj grad vigtigt at have styr på, hvilke værnemidler, der er nødvendige at benytte.

Det er først og fremmest helt essentielt, at du har styr på at have en god mængde håndsprit og andre værnemidler som mundbind eller visir , som du kan finde her. På denne måde bliver det en lille smule mere trygt for jer at mødes med hinanden, og det kan være med til at gøre det til en langt bedre oplevelse at starte partiet med hinanden. 

I sidste ende skal det også være muligt at lave politisk arbejde under en pandemi, og selvom der er virus i samfundet, er det stadig nødvendigt at kunne mødes med hinanden for at diskutere politiske spørgsmål. Hvis I ønsker at mødes, mens nedlukningen er i gang, kan det også være en idé at afholde virtuelle møder, så I stadig får snakket med hinanden.

Sørg for at have et fast sted at mødes, så I får en base 

Dernæst er det en god idé at have en base, som man kan mødes i hver eneste gang. På denne måde får partiet at sted at høre til, og alle jer, der arbejder for partiet, får samtidig også et sted, hvor I kan dyrke jeres fælles passion for det politiske projekt.